21 Ağustos 2007 Salı

Hastalık Sağlık

Gene önümde analiz raporları ve gene bir poşet ilaç.Bu sefer iğnede var üstelik:( Yaşlanmaya başladım galiba.Eskiden pek bilmezdim doktor kapılarını.Ama Allah beterinden saklasın.En azından halledilebilecek şeyler.
Geçtiğimiz haftasonu İzmir'e gittik.Eşimin Halası rahatsız.Hem onu görelim hemde eşiyle ayrılma noktasına gelen Kuzeni görelim diyerek.Hastaneden moralimiz sıfır olarak çıktık.
Çünkü yapılabilecek pek bir şey kalmadığını söylüyor doktorlar. Karaciğer kanseri.Ameliyatta oldu ama tekrarladı.Şimdi bacakları tutmuyor.Muhtemelen sinirlere bası yapıyor.Ama çıkmayan candan ümit kesilmez demişler.Umarım Yüce Rabbim onu kocasına ve çocuklarına bağışlar.

Akşama kuzenlere gittik.7-8 kilo vermiş herhalde.Morali biraz daha iyi.Psikolojik destek alıyor.İşine devam ediyor.Yaşama tutunmuş.Ama konu açılınca ilaçlara rağmen ağlayabiliyor. Yaşadıklarını anlattıkça sinirden elim ayağım titredi.Mahkeme sürecini etkilemiyeceğini bilsem evine gidip iki çift laf edecektim adamın.Ama avukat sakin olmamız gerektiğini söylemiş.Karşı tarafın eline koz vermemeliymişiz.Kuzenin o kadar canı acımışki ,adamın da canını acıtmak istiyor.Gerek boşanmayı sürüncemede bırakarak gerekse maddi manevi tazminat talep ederek.
Severek evlenirken hiç düşünmüşlermiydi acaba bunların başlarına gelebileceğini?Yada evlenirken iki kişi ile alınan karar neden boşanırken de öyle olamıyor?Üffffffffffff zor şeyler bunlar.Allah kimseye vermesin.

Hiç yorum yok: