11 Mart 2008 Salı

Ah Bu Bahar

Ne garip içimizdeki hüzünler güneşi tepemizde görmemizle birlikte eriyip gidiyor.Yerini tatlı bir telaş alıyor.Özellikle turizm bölgelerinde yaz için hazırlıklar başlıyor.Boya kokuları,matkap sesleri beni mutlu ediyor.Durgunlaşan yaşamımızın hareketleneceğini müjdeliyor.
18 Mart'ta yanılmıyorsam ilk konaklamalı turist grubumuz geliyor.Ama bu arada belediyemizin hazırlıkları herzaman olduğu gibi yeni başlıyor.Yoldaki Arnavut Kaldırımlarını söküp düzeltiyorlar,sahili olduğu gibi kazıp genişletmeye çalışıyorlar...Hiç bitmiyor yani belediyenin hazırlıkları.Bu hazırlıkları yaparken birkaç gün önce 1200 telefon kablosunu kopardılar,dün su borularını patlattılar.Yani ülkemizde plan proje diye bir olay olmadığı için.Zavallılar nerden telefon hattı geçiyor,nereden su borusu bilemiyorlar.Yani susuz olmak kadar zoruda yok bu arada.Depolardaki su bugün bitecek muhtemelen.Umarım akşama kadar hallederler şu boru işini.
Bu baharın en kötü tarafı bir uyuşukluk veriyor olması bünyelere.Bol bol uyumak,az az çalışmak istiyorum.Tüm bu harıl harıl çalışanların tersine.
Hımmm bak uyku bastırdı bile.Kalkıp kendime bir kahve yapayım.Yoksa işler yetişmeyecek.Belediyeden farkım kalmayacak.

2 yorum:

pınar dedi ki...

ginger 18 martta konaklama turist grubunuz geliyorsa sen çanakkale civarında olabilir misin acaba:) yoksa yanlış bir tahminde mi bulundum?

ginger dedi ki...

Yok canım.Ben Muğla iline bağlı güzide bir turizm ilçesindeyim.