7 Ağustos 2007 Salı

HAYAT ÇOK HIZLI AKIYOR


Bir zamanlar severek evlendiğin insandan gün gelir vazgeçer misin?Bugünlerde en çok sorduğum soru bu kendime ve çevremdekilere.Sevmekten vazgeçmek de mühim değil.Bir zamanlar sevdiğin insanla ,evlendiğin insanla düşman olabilir misin?


Sevgi tüketilebilir bir şeydir belki.Harcanabilir.Ama bir zamanlar sevgilim dediğin,göğsünde huzur bulduğun insanla düşman olmak .. ! Benim kabul edebileceğim bir şey değil.


Boşanacak olan kuzenlerde son durum; yazımdan da anlaşılacağı üzerine nefret ve düşmanlık üzerine kurulu bir son. Boşanma Eylül'e kaldı.Ama başka bir kadının varlığı avukat ve şahitler tarafında tesadüfi olarak öğrenildi.Ve tutanak yazıldı.Boşanmaların en çirkini dayak, ikinciside aldatılma sanıyorum.


Bu ikisi kadının canını çok acıtan onu çok aşağılayan bir şey.Ama burada asıl önemli konu, adam zaten suçlu , peki diğer kadının hiç mi günahı yok.Nasıl bir düşünce biçimidir bu?Evli olan bir adamı ayartmak."Yuva yıkanın yuvası olmaz" demiş atalarımız ama sanırım geçici mutluluklar onlara yetiyor.Yuva kurmak gibi bir isteği yok belkide.

Hayat o kadar kısaki aslında her anlamda.Yaşadıkların her an elinden alınabilir.Sağlığın,işin,aşkın,paran....O yüzden hep bugünü yaşamak lazım.Olabildiğince mutlu ve sakin.Bir yere yetişmeye çalışmadan , koşuşturmasız.

Çünkü hayat çok hızlı akıp geçiyor.



Hiç yorum yok: